ПОИСК ПО САЙТУ



Медиа


Новинний канал euronews та комунікаційна група ESG підписали угоду про співпрацю
Комунікаційна група ESG забезпечуватиме весь цикл виробництва теленовин для українського бюро euronews. Сторони підписали відповідну угоду.

«Відкриття нового постійного бюро у Києві, що відбудеться після чотирьох місяців з моменту запуску в ефір української служби, стане другим важливим кроком euronews в Україні, – прокоментував щойно призначений генеральний директор каналу euronews Мікаель Пітерс. – Ми цілком задоволені тими послугами з виробництва, що були нам запропоновані ESG, та віримо, що вони забезпечать команду наших журналістів найкращими технічними засобами».

ESG буде сервіс-провайдером європейської версії, тоді як Національна телекомпанія України (НТУ) забезпечує віщання української версії euronews.

«Наші колеги з euronews висунули технічне завдання, яке мав би виконувати український партнер. Спеціалісти ESG розробили конструктивну пропозицію та довели, що можуть ефективно реалізувати її за стандартами європейських телерадіомовників. Вибір ESG як сервіс-провайдера не є для нас дивним, адже Перший національний давно співпрацює з комунікаційною групою ESG і цілком довіряє її технічному потенціалу», – прокоментував угоду віце-президент НТУ Валід Арфуш, який є головою координаційної ради українського проекту euronews.

Як повідомила Юлія Кугітко, директор з виробництва ESG, щодня за паном Сержіо Кантоне, керівником українського бюро, буде закріплена знімальна група з камерами Р2, які знімають у форматі 16:9. «Задля того, щоби канал euronews щоденно видавав в ефір 15 хвилин сюжетів по українських подіях, виробничий процес відбувається практичноnon-stop. Навіть у такому режимі ми готові до співпраці з кількома іноземними журналістами одночасно. Це наш внесок у розвиток глобальної мережі euronews», – сказала вона.

reklamaster.com




Просмотров: 738 | Теги: комунікаційна група esg, Euronews

Также рекомендуем:
В Украине запустилась телевизионная социальная сеть SAY.TV
Молодые украинские художники и бренд PUMA помогут Украине в борьбе со СПИДом
Подушка безопасности, я люблю тебя! Новый маркетинговый ход Mercedes
Bud Light ищет корреспондента среди своих фанатов на Facebook
Украинский премьер зарегистрировал собственную торговую марку


Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]








Вверх