ПОИСК ПО САЙТУ



Медиа


Олена Вірко очолить департамент продажів інтернет-реклами StarLight Sales
Керівником департаменту продажів реклами в інтернеті телегрупи StarLightMedia запрошено Олену Вірко, яка до того три роки працювала директорам компанії «Мейл.ру-Україна». Пані Вірко очолить департамент StarLight Sales, сейлз-хаус StarLightMedia.

Загалом Олена Вірко працює в рекламі 15 років (ВБ Бурда-Медіа, РА Scholts & Friends, Internet Expert, Мейл.ру-Україна), із них 6 років займається інтернет-рекламою.

«Ми задоволені, що до нашої команди доєднався видатний фахівець у сфері інтернет-реклами. Тепер ми впевнені, що наші амбіційні плани здійснюватимуться із пришвидшенням, і все, що нам здавалося мало досяжним раніше, тепер стане реальним», – коментує Андрій Партика, генеральний директор сейлз-хаузу StarLight Sales.

«У нас амбіційні плани щодо розвитку напрямку продажу інтернет-реклами. Мій величезний досвіт у синергії із потужними ресурсами та досвідом продажу StarLight Sales" допоможуть вирішувати завдання, недосяжні для інших гравців ринку. Ми маємо намір стати лідерами в діджитал-сегменті також, як це було зроблено компанією StarLight Sales з TV-продажами. Наразі ми відкриті для підписання угод про співробітництво. І це стане значним поштовхом для кількісного та якісного розвитку всіє індустрії», – зазначила Олена Вірко, керівник департаменту продажів інтернет-реклами сейлз-хаузу StarLight Sales.

Источник: reklamaster.com




Просмотров: 884 | Теги: starlightmedia, starlight sales, інтернет-реклама, олена вірко

Также рекомендуем:
Українську гривню визнали найкрасивішою валютою у світі
Украинский премьер зарегистрировал собственную торговую марку
Разрешение в широкоформатной печати
В Африке появился первый топлес-щит
Google представил топ-запросы 2011 года в Украине


Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]








Вверх